Milojko našao novu ženu posle razvoda od 53 godine mlađe Miljane: “Fina je i školovana” – Evo koliko ima godina

|

Bivši učesnik rijalitija Milojko Božić (78) postao je poznat javnosti pre nekoliko godina nakon što je ušao u rijaliti sa pet decenija mlađom izabranicom Milijanom Bogdanović.

Milijana je nakon gala svadbe u Pilatovićima ubrzo shvatila da svoj život ne vidi sa Milojkom, pa je posle javnih prevara pao i razvod. Ubrzo je Milojka zamenio penzioner Miloš, a onda i Ivan Gavrilović, pa 23 godine stariji gospodin, inače njen kolega.

Sa druge strane, svi su se pitali šta je sa Milojkom i da li je i on nakon ljubavnog brodoloma sa Milijanom našao mirnu luku.

Kako su pisali domaći mediji, u pomoć Milojku nakon razvoda pritekla je komšika iz Pilatovića. Božić se nije odvajao od komšike koja je brinula o njemu, pa su meštani odmah krenuli sa nagađanjima da će se opet oženiti.

“Milijana ga je čuvala, uzimala pare, i iskorišćavala, javno ga je varala. Komšinka to ne radi”, otkrio je izvor tada za Informer.

“Gospođa koja je vrlo bliska sa Milojkom njegovih je godina, fina je, školovana, ima manire, a nije skandal majstor kao Milijana”, otkrio je čovek koji je želeo da ostane anoniman.

S druge strane, Milijana Bogdanović na svom Instagram profilu redovno je delila fotografije sa svojim partnerima, za razliku od Milojka, koji se nakon učešća u “Parovima” povukao iz javnosti.

Izvor: kurir.rs