Milica Pavlović odustala od tužbe, a Ana Nikolić je opet napala: “Hoće li da prekine više da smara, brate mili, s ovom pesmom?”

|

Milica Pavlović i Ana Nikolić su ušle u sukob pre nekoliko meseci zbog pesme “Provereno”, koju je Pavlovićka kupila i stavila na svoj CD, a Nikolićka pustila u etar svoju demo-verziju ovog hita, peva ga na svojim nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljuje ga kao svoj.

Iako se u jednom trenutku učinilo da je sukob oko ove pesme završen i da je Milica odustajanjem od tužbe stavila tačku na ovu priču, novo ulje na vatru dodala je Ana, koja je s leskovačkim dijalektom ponovo žestoko izvr*đala mlađu koleginicu.

Nikolićeva je, naime, u jednoj glasovnoj poruci koja je mogla da se čuje i u emisiji “Ekskluzivno” Milici poručila “da ne zna koji joj je k* *ac i da će, ako joj ona sroči tri rečenice, otići u rikverc”.

– Ha-ha-ha, fras… Ne mogu, toliko toga ima. Šta ja imam više da komentarišem? Šta je s ovom Milicom koji k* *ac više? Hoće li da prekine više da smara, brate mili, s ovom pesmom? Je l’ ona ima još neki hit na tom albumu? Alo, nek peva nešto drugo. Nek se koncentriše malo. Imam svojih problema – rekla je Ana, a zatim joj se direktno obratila i javno i zapretila:

– Gospođice Milice, ne mogu sad da se derem, spava mi se. Gospodine Grofe, tako počinje… A onda, kad joj ja sročim tri rečenice… u rikverc će da ide – nepovezano je završila Nikolićeva svoju izjavu za “Ekskluzivno”.

Izvor: kurir.rs