Mesec dana posle razvoda Karleuša u zagrljaju drugog: Novi dečko ili osveta Dušku – Fotografija zaintrigirala javnost

|

Pre oko mesec dana pevačica Jelena Karleuša stavila je tačku na četrnaestogodišnji brak sa Duškom Tošićem, i od tada mediji prate svaki njen korak. Tako je nedavno zabeležena fotografija sa jedne prestoničke žurke mnoge naterala da se zapitaju da li je u Jelenin život ušao novi muškarac.

Jelena je žurku posetila sa koleginicom Milicom Pavlović i dugogodišnjim saradnikom Nemanjom Birtaševićem, a u neko doba estadnim umetnicama i njihovom prijatelju pridružilo se veće, uglavnom muško društvo.

Svi su se lepo zabavljali, a detalje provoda ovekovečili su fotografijama koje su pevačice podelile sa pratiocima na “Instagramu”. Upravo jedna od njih zaintrigirala je medije i javnost. Na njoj Jelena pozira dok joj zgodni muškarac drži ruku oko struka.

Mnogi ovo komentarišu kao slučajnost, a pojedini u tome vide hladnu osvetu koju je Jelena servirala svom bivšem suprugu zbog odluke da napusti porodicu. Za sada nije poznato da li je pomenuti momak novi dečko Jelene Karleuše ili je reč samo o jednom od prijatelja u čijem društvu je ona uživala.

Izvor: story.rs