Matora i Anita u jeku priprema za venčanje: Devojačko veče slave uz poznatu pevačicu – Ovo je spisak gostiju

|

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora otišle su juče u Crnu Goru, gde će se venčati u utorak na obali mora. Bivše Zadrugarke proslaviće devojačko veče na nastupu Tee Tairović u Budvi, a onda se zakleti na večnu ljubav na Svetom Stefanu.

Ne kriju da ih je ljubav mnogo promenila.

“Mnogo! Više nisam Anita koja je bila u “Zadruzi”. Trudiću se da promenim sve loše osobine, jer želim da naša ljubav traje. Nikad mi nije palo na pamet da ću biti sa ženom, a tek o braku nisam razmišljala”, priznala je Anita Stanojlović, a Matora se nadovezala:

“Već neko vreme želim da se smirim i imam porodicu. Konačno sam sazrela za taj korak u životu”, dodala je Tomićeva.

One su otkrile i kako teku pripreme za svadbu.

“Odlično! Nikad nisam bila srećnija. Izabrala sam venčanicu i mnogo je lepa. Maštala sam o svadbi na moru i san mi se ostvario”, rekla je Anita.

“Odelo mi je uradio Bata Spasojević, ali mi ne stoji baš kako sam želela, jer sam se malo ugojila. Iznajmile smo vilu na tri dana u kojoj ćemo uživati. Venčanje će biti intimno, a onda ćemo napraviti i veliku svadbu u Beogradu, na koju ćemo pozvati sve nama drage ljude. Pa i učesnike “Zadruge” Aleks Nikolić, Filipa Cara, Kiju Kockar, Nadicu Zeljković…”, otkrila je Matora.

Bivše zadrugarke otkrile su da ih porodice podržavaju, a Anita je zatim priznala da je Matora veće muško od svih njenih bivših.

“Jovana je veće muško od svih mojih bivših! Zato sam se i odlučila na ovako veliki korak s njom”, poručila je Stanojlovićeva, a Matora potvrdila:

“To mi sve žene govore. Čak i moji drugari to priznaju”, rekla je ona.

Izvor: kurir.rs