Marko je najiskreniji konobar na svetu – Gosti naručili jelo, a on do detalja opisao: “To je najodvratnije što imamo” (VIDEO)

|

Posao konobara nije nimalo lak, budući da su konstantno u kontaktu sa ljudima sa kojima treba biti ljubazan, a mnogi gosti znaju biti prilično zahtevni.

Ipak, u moru prosečnih konobara, kad se izdvoji jedan poput ovog, koji vam do detalja govori o hrani na ovako zanimljiv način, to zaslužuje posebnu pažnju.

Naime, Marko Greg Gregov iz Hrvatske oduševio je ljude na inernetu nakon što je jedna hrvatska stranica podelila snimak u kojem se vidi kako on do detalja gostima objašnjava šta se nalazi u svakom jelu. To ne bi bilo ništa čudno da Marko nije bio neverovatno iskren, pa je govorio i o stvarima koje su opšte poznate, ali se o njima retko govori.

Nakon što su gosti naručili jelo, konobar im je doneo za sto i započeno detaljnu prezentaciju. Kada su na red došle kozice u tempuri, tradicionalno prženo japansko jelo koje se sastoji od morskih plodova i povrća, Marko je krenuo da priča:

“To je najodvratnije od svega što imamo, znači najbliže hrani iz “Meka” i jedino zbog toga je dobro. Svi volimo da idemo u “Mek” iako glumimo da ne volimo, pa čak i nutricionisti koji “melju” gluposti o tome”, iskren do srži rekao je Marko.

I sledeće jelo je nastavio da opisuje u istom duhu:

“Ova japanska tempura je b0lest, znači Japanci su nenormalni. Oni stavljaju hleb i onda izvlače vodu iz njega, znači totalni idioti. To je servirano na vasabi sosu i jestivim algama koje se zovu nešto… Nemam ni pojma, ali su uzgajane u akvarijumu, a ne u moru”, objasnio je on.

Za kraj je gostima poručio: “Ajde sad, “razbijte se od hrane”, i završio svoju nesvakidašnje iskrenu i detaljnu prezentaciju.

Izvor: mondo.rs