Marija Serdar iz Pinkovih zvezdica nestala sa scene, pa se vratila neprepoznatljiva: Sada izgleda bolje nego ikada (FOTO)

|

Sedam godina je prošlo otkako je Marija Serdar pobedila u muzičkom takmičenju namenjenom najmlađima “Pinkove zvezdice”. Tada 13-ogodišnja simpatična buca obećala je da će sve učiniti kako bi joj stas bio jednako reprezentativan kao i glas i da će smršati na prvom mestu zbog zdravlja, ali i iz poštovanja prema publici.

U susret novog sezoni popularnog takmičenja svi su požurili da provere da li je nekadašnja pobednica ispunila obećanje, a zaključak je da je učinila i više od očekivanog i potpuno se promenila, što je sve prijatno iznenadilo.

Talentovana mlada pevačica aktivna je na Instagramu, zahvaljujući kome svi koji su je voleli mogu da vide šta se sada dešava u njenom životu. Marija je smršala oko 25 kilograma i nema nameru da tu stane. Lepo lice došlo je do izražaja a i figuru je dovela u red. Osim na fizičkom izgledu, planira da poradi i na obrazovanju pre nego što se posveti muzici.

“Planiram da okončam srednju školu i volela bih kasnije da fakultet završim u inostranstvu”, izjavila je Marija. Pozitivni komentari na račun njenog izgleda samo se ređaju, a talentovana pevačica ponosna je na sebe.

Izvor: story.rs