Marija Karan objavila radosne vesti: Njena porodica postaće brojnija za još jednog člana (FOTO)

|

Nakon razvoda od holivudskog producenta Džoela Lubina s kojim je dobila sina Marka Lea, porodica naše poznate glumice Marije Karan, brojala je dva člana. Njen sin i glumica imaju idiličnu porodičnu vezu, a tata Džoel je svakako dobrodošao član. Međutim, njihovo brojno stanje se od pre nekoliko dana promenilo. Marija je lepe vesti tpodelila na društvenim mrežama, njihova kuća dobila je još jednog člana.

Njen sin i ona su odlučili da usvoje jednu macu. U opisu slike na društvenim mrežama stoji “Šećerna braon pahuljica”, međutim, nadamo se da je nisu stvarno tako nazvali.

Iako nadimak jop uvek nisu smislili, maci se, više nego Marija, obradovao njen sin Marko Leo. On više neće biti jedini “Leo” u kući, te kako vidimo na slici dečak je veoma raznežen zbog novog kućnog ljubimca.

Glumica je prezadovoljna jer je svog sina učinila veoma srećnim, time što mu je dozvolila da usvoje macu.

Ovom prilikom smo videli kako zaista izgleda sin Marije Karan, te nam se čini da je za kratko vreme brzo porastao. Upravo je dečak Marko Leo razlog što se njegovi roditelji odlično slažu, pa smo saznali da Džoel Lubin više vremena danas provodi u Beogradu, nego dok je bio u braku sa Marijom. On čini sve kako bi bio bliže sinu, a od sada i ovom preslatkom krznenom ljubimcu.

Izvor: story.rs