Mandin brat o glumčevom kreditu za stan: Plaćao je 100.000 dinara mesečno, Anja imala probleme sa bankom, intervenisao Bjela

|

Glumca Milorada Mandića Mandu publika će pamtiti po šarmu, duhovitosti i neprikosnovenom talentu. Na sceni je davao celog sebe, besprekornom interpretacijom je oduševljavao publiku, ali samo njegovi najmiliji znaju sa kakvom se finansijskom situacijom suočavao van scene. Mandin brat svojevremeno je govorio o glumčevom kreditu za stan koji mu je zadao mnogo problema.

“Kada se oženio Anjom digao je kredit da kupi stan. Ali, pošto je već bio u godinama, morao je da plaća osiguranje kako bi se kredit obnavljao. Uzeo je kredit u švajcarcima, jer je tada bio najisplativiji, ali mu je posle godinu i po dana preseo. Plaćao je skoro 100.000 mesečno ratu za kredit. To ga je strašno mučilo. Nije lako svakog meseca zaraditi taj novac, a gde su ostali troškovi”, ispričao je Nenad.

On je takođe otkrio da se Anja našla u vrlo nezavidnoj situaciji kada je ostala sama. Imala je problem sa bankom, koja nije htela da isplati osiguranje, ali njihov kum glumac Dragan Bjelogrlić je intervenisao i uspeo da reši problem.

“Kredit je vraćen zahvaljujući Bjeli. Rekao im je: “Ili ćete da prebacite novac od osiguranja ili ćete dati tri miliona evra da se operete od sramote koju ću da vam napravim”. U roku od 24 sata novac je bio na računu”, ispričao je Nenad.

Izvor: mondo.rs