Mali Ljuba sve je očarao u “Pinkovim zvezdicama”: Sada je porastao i neprepoznatljiv je – Promenio frizuru, ima i novi “posao”

|

Sa samo 6 godina mali Ljuba Stanković prijavio se na popularno muzičko takmičenje “Pinkove zvezdice” i pažnju auditorijuma privukao anđeoskim glasom i talentom retkim za dete tog uzrasta. Pevao je vrcave, ali i ozbiljne pesme, balade.

Uspevao je da članove žirija rasplače, a onda je spletom okolnosti od zvezdice preko noći postao velika zvezda kada je sa Severinom snimio pesmu “Tutorijal”. To mu je pružilo mogućnost da gostuje i zapeva u emisijama o kojima je ranije samo sanjao.

Nažalost premalo godina je imao da bi nastavio pevačku karijeru. Vratio se školovanju i danas radi na svom glasu kako bi se jednoga dana još bolji vratio na scenu.

Mada nije mnogo vremena prošlo od njegovog poslednjeg gostovanja i pojavljivanja u javnosti, bilo je iznenađenje za sve u kolikoj meri je Ljuba Stanković porastao i promenio se. Popunio se, dobio na visini i promenio način na koji sređuje kosu. Spakuliše se da je nedavno čak dobio ponudu da učestvuje u jednoj indijskoj reklami.

Izvor: story.rs