Mali dečak misli da mu je Đoković tata: Ugledao Novaka na Tv-u pa usledila preslatka reakcija

|

Novaka Đokovića prate i za njega navijaju širom sveta. On je uspeo da se plasira u polufinale Vimbldona, gde će igrati protiv Janika Sinera, kako bi došao do svoje 24. Grend slem titule u karijeri.

Ovaj meč je obeležila dobra Novakova igra, ali i jedan video sa društvenih mreža, koji je postao viralan. Na pomenutom snimku akter bila jedna beba. Naime, jutjuberka i tiktokerka Lucija Fink, objavila je na drugonavedenoj društvenoj mreži snimak svog sina kako gleda upravo Đokovića.

Ono što je interesantno jeste da je dečak svakoga puta kad ugleda Novaka kaže “tatice, tatice”, a iza svega se krije urnebesan razlog. Lucija je to objasnila. Kako ona tvrdi, njen suprug Majk Moris izuzetno liči na Novaka, zbog čega ih njihovo dete često i pomeša.

“Moj suprug jako sliči na Novaka Đokovića, ljudi ga stalno zaustavljaju. A pogledajte šta se sad dogodilo”, ispričala je Luisa u videu u kojem se vidi njihovo dete kako upire prstom u TV i govori:

– Tata!

– Gde je? – upitala ga je mama.

– Pa evo ga tu – odgovorio je dječak upirući prstom u TV.

Zaista, sličnost ovog čoveka sa najboljim teniserom sveta je evidentna, pa reakcija bebe je sasvim razumljiva. Snimak možete pogledati OVDE.

Izvor: espreso.co.rs