Ljubav jača od zakona: Ceci Bojković su se preklopila dva braka – U zajednicu sa Mucijem ušla pre razvoda od Žutića

|

Privatni život glumice Svetlane Bojković izvesno vreme bio tajna za javnost, ali kada su neki detalji isplivali, mnogi su bili začuđeni. Glumica ima dva braka iza sebe – prvi sa Milošem Žutićem sa kojim je dobila ćerku Katarinu Žutić, a drugi sa rediteljem Ljubomirom Mucijem Draškićem.

Ipak, malo kome je poznato da se Ceca Bojković zaljubila u svog drugog supruga dok je još bila formalno u braku sa prvim.

“Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a službeno smo se venčali tek 1990. godine. Jer, i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog”, ispričala je Ceca Bojković svojevremeno za medije.

Tada su mnogi bili iznenađeni, jer Svetlana ne važi za nekog ko je sklon burnim događajima, te je ona dodatno objasnila kako je došlo do tog ljubavnog trougla.

“Udala sam se kad sam imala dvadeset jednu godinu, a Miloš osam više. Bili smo nezreli za brak i došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao uprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima. Ja sa rediteljem Ljubomirom Mucijem Draškićem, a on sa glumicom Ognjankom Ognjanović sa kojom je dobio sina Đorđa. A i nas dve smo bile i ostale jako bliske”, objasnila je Svetlana Bojković.

Izvor: espreso.co.rs