Lidija Ocokoljić napušta Cecu nakon 20 godina zajedničkog života: Njena porodica više neće živeti u vili na Dedinju

|

Svi koji prate folk pevačicu Cecu Ražnatović, znaju da je nerazdvojna sa sestrom, a njihove porodice već 20 godina žive pod istim krovom. Lidija je blizu dve decenije u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem, iz koga ima četvoro dece. Svi oni nastanjeni su u vili u Ljutice Bogdana, a u emisiji “Ceca i deca”, pevačica je otkrila da se uskoro svi sele.

Pred kamerama Cecinog rijalitija otkrile su kako će podneti razdvajanje.

“Vezani smo svi. Od kad se ona rodila nismo se razdvojile. Sad pošto oni treba da se sele, prvo pitanje ljudi kad to čuju je kako ćemo nas dve da se razdvojimo”, ispričala je Ceca svojoj bliskoj prijateljici.

“I ja se pitam, kako ćete?! Ja ne verujem u to preseljenje”, odgovorila je Cecina prijateljica.

“Veljko kaže, naravno, oni će se preseliti, a majka će sa njima”, rekla je Ceca kroz smeh, a zatim je prokomentarisala i kako bi se osećala da u kući ostane sama.

“Pa top! Cela gajba moja”, u šali je rekla ona, a potom otkrila da će Lidija svakako biti u njenoj blizini, jer će njen novi dom biti blizu Cecine vile.

“Moja sestra će biti jako blizu kada se budu preselili. Anastasija planira da bude u Španiji, Veljko je u Titelu, ali i sestra i sin i snajka su tu uvek kad god ja poželim, biće tu i za mene i uz mene”, kaže Svetlana Ceca Ražnatović i otkriva detalje:

“Njihov novi dom je u potpuno u mirnom kraju, imaju divnu terasu. Travica, terasa, može da se sedne. Mi smo pre živele u iznajmljenoj kući, dok se ova kuća završavala. Tamo gde smo živeli, isto u kraju, totalno je zavučena kuća, a odmah iza placa je šuma. Mir. Samo čuješ cvrkut ptica. Preselimo se ovamo, bio je jul mesec, po celu noć turiraju motori, puštaju mi moje pesme do daske… Ustajem luda! I kažem Željku da mislim da u ovoj kući neću moći da živim i kaže on meni – navići ćeš se! I evo sad ne čujem ništa. Kad legnem da spavam, spavam kao da sam na najmirnijem i najtišem mestu”, ispričala je Ceca jednom prilikom.

Izvor: telegraf.rs