Kristina Mitrović slavi rođendan u Londonu: Ono što je uradio njen bivši verenik zaprepastilo je sve (FOTO)

|

Kristina Mitrović, ćerka vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića, slavi 23. rođendan u Londonu. Iako je dans savršena prilika za još jedno lepo slavlje – praznik ljubavi, ovaj 14. februar dočekala je bez doskorašnjeg vernika. Ona je početkom godine raskinula veridbu sa kontroverznim milijarderom Ilijom Riskinom.

Uprkos raskidu emotivne veze, Kristina je danas rešila da bude u najboljem raspoloženju, a njen poznati otac kao i uvek postarao se da joj to upriliči na nezaboravan način. Društvo joj prave tata Željko i mama Milica, koja je na Instagramu objavila dirljivi video, sastavljen od njenih slika iz detinjstva, a pratioce je raznežila i objavom: „Prelep i sunčan dan u Londonu, to je zbog rođendana naše drage Kristine, a i dan je zaljubljenih!”

„Srećan rođendan”, poručuju na engleskom jeziku ogromna srebrna slova koja su sa belim i crvenim balonima ukrasila prostoriju. A naravno tu je i elegantna torta sa brojem 23.

„Danas sam slavljenica”, objavila je Kristina uz fotografiju, na kojoj su u prvom planu pokloni, skupocenih, barem po logotipima prestižnih modnih kuća na kutijama i kesama. Postavlja se pitanje da li je neka možda od bivšeg verenika.

Međutim, dok rođendan Kristine Mitrović slavi čitava njena porodica, očekivano na proslavi izostaje njen doskorašnji verenik Ilija Riskin koji je, kako mediji navode, veoma teško podneo raskid sa ćerkom Željka Mitrovića. Ako već ne može biti sa Kristinom na njen divan dan, mladi milijarder oglasio se putem društvenih mreža i pokazao je koliko mu je danas teško.

– Kakav dan – uz emotikone uzdaha je prokomentarisao Ilija a mnogi su odmah zaključili da se ova objava odnosi na Kristinin rođendan.

Izvor: hellomagazin.rs