Komšije živim zidom branile Trajkoviće od izvršitelja: Evo kako je završena agonija sa iseljenjem

|

Iseljenje beogradske porodice Trajković je odloženo! Epilog današnje agonije potvrdila je Maja Trajković koja bi zbog prevare investitora i advokata mogla da ostane bez krova nad glavom.

“Nije došla policija, nije došla ni izvršiteljka, ali je poslala svog kolegu. Odložili su izvršenje, nije se pojavio ni investitor. Čekam da dobijem napismeno da je odloženo za mesec dana. Došle su i komšije da nas podrže, baš su me dirnuli. Bili su ispred vrata, oni znaju za celu moju priču”, rekla je Trajkovićeva.

Javni izvršitelj zakazao je za danas u 14 h iseljenje porodicu Trajkovic iz stana u Ulici Ratka Mitrovica 62b u Beogradu! Srećom, iseljenje je odloženo.

Maja Trajković tvrdi da je u ovu situaciju došla jer su je prevarili investitor, ali i advokat. Kako kaže, investitor ju je zavlačio i odbijao da joj dostavi papirologiju kako bi mogla da se uknjiži, a odbijao je i da overi ugovor o kupoprodaji. Trajkovićeva tvrdi i da se proces godinama vodio bez njenog znanja, jer su se obaveštenja navodno dostavljala na adresu na kojoj ona ne živi. Tada je odmah zvala advokata, a ispostavilo se da ju je i on izigrao.

Rekla je da su uložili žalbu Višem sudu da se poništi rešenje o izvršenju:

“Ponudila sam investitoru da mu dam novac, ali on ne odustaje, kao stršljen je. Ukupno sam mu isplatila 31.220 evra, na pravdi boga me izbacuje iz stana”, kaže Maja Trajković.

Izvor: kurir.rs