Kod Ognjena Amidžića su gostovale velike zvezde: Voditelj progovorio o svima, pa se dotakao Konstrakte

|

Voditelj Ognjen Amidžić ne krije da je iznenadjen pobedom Ane Đurić Konstrakte na Beoviziji. Svima je poznato da je Amidžbić bio u timu Angeline koja je takođe zapevala na Pesmi za Evroviziju.

“Konstrakta je zaista bila veliko iznenađenje za sve na ovogodišnjem takmičenju, pa i za mene. Iako sam upućen u njen muzički rad, ovo je bilo nesto potpuno neočekivano i drugačije. Pesma je neobična, ima nešto što ne može da se objasni i vidim da su ljudi dobro reagovali. Nadam se da će i evrovizijska publika prepoznati Konstraktin trud i performans.”, započinje Ognjen Amidžić.

Što se tiče Ace Lukasa Ognjen je rekao da je pevač imao odličnu pesmu i predispozicija za pobedu.

“Lukas je svakako imao kvalitetnu kompoziciju i sjajan nastup sa gudačkim kvartetom koji je upotpunio sve ono što smo mogli da vidimo na sceni. Pesma je bila skroz u njegovom fazonu i imao je predispozicije da pobedi.”.

Ognjen je dobio pitanje koga bi voleo da ugosti u svojoj emisiji, na šta je on odgovorio:

“Sve ljude koje sam želeo da ugostim, to sam i uradio. Od Novaka Đokovica, Cece Ražnatović, Miloša Bikovića, pa do Dženifer Lopez.”.

Takodje, voditelj se dotakao i koleginice JOvane Jeremić, koja je nekoliko puta bila njegov gost.

“Jovana svakako jeste kraljica Jutarnjeg programa, a ako je suditi po šeru i rejtingu, ne mogu ni ja da budem skroman. “Amidži šou” je u svojoj četrnaestoj sezoni, trudimo se da budemo drugačiji iz godine u godinu i da uvek nađemo način da animiramo televizijsku publiku i goste. Valjda je to i razlog zbog kojeg smo najgledaniji.”, kaže Ognjen.

Takodje, Ognjen se dotakao i Dalile, Cara, i ostalih učesnika poznatog rijalitija i uporedio ih sa Lunom i Slobom koji su prvi povukli nogu takvih odnosa na televiziji.

Izvor: kurir.rs