Ko bi rekao da joj je otac milioner: Ćerka Saše Popovića oduševila skromnošću – Letuje na omiljenoj destinaciji Srba

|

Deca Saše Popovića i Suzane Jovanović nikada se nisu eksponirala u javnosti, pa je retko ko znao kako uopšte izgledaju. Srećom, postoje društvene mreže, pa s vremena na vreme, oni koji to vole, u prilici su da vide kako žive deca milionera.

Međutim, ono što iznenađuje javnost, jeste da Danijel i Aleksandra žive jednim sasvim normalnim životom. Naročito fascinira Aleksandrina skromnost, te su mnogi bili začuđeni kada se na bratovoj svadbi pojavila u odevnoj kombinaciji od 200 evra.

Aleksandra je napustila fakultet kako bi se posvetila onom što voli i pokrenula sopstveni biznis, a to je kozmetika. Završila je kurs za manikir i pedikir i počela sama da zarađuje, što je za svaku pohvalu, imajući u vidu da sebi i bez posla može da priušti sve što poželi, jer njen otac važi za jednog od najmoćnijih ljudi u ovdašnjem šou-biznisu.

Aleksandra je sa drugaricom nedavno otišla na letovanje, a odabir destinacije vrlo je skroman za njene finansijske mogućnosti. Ona nije odabrala ni Maldive, ni Sejšele, ni neko drugo egzotično i superluksuzno mesto, već omiljenu destinaciju domaćih turista, Halkidiki. Čekirala se u „Sani Resortu“ i uživa u poslednjim danima leta, kako samo ona ume, skromno i nenametljivo.

Izvor: hellomagazin.rs