Jovana Pajić i Sale Tropiko opet na okupu: Spojila ih ćerka Đina, povod je veliko slavlje (FOTO)

|

Kada su krajem prošle godine Jovana Pajić i Sale Tropiko saopštili javnosti da se razvode nakon deset godina braka, mnogi su se iznenadili, budući da je par delovao srećno i ispunjeno. Svi su se nadali da će doći do pomirenja, ali izgleda da je njihova odluka bila konačna.

Tada su, u kratkom saopštenju izjavili da je vest o razvodu tačna i da razlog za razvod nije treća osoba, ali da će zbog njihove dve ćerke ostati u dobrim odnosima, što su nedavno i dokazali.

Naime, Jovana i Sale nedavno su se ponovo našli na okupu, što je dovelo do bliže komunikacije među njima. Bivši supružnici zajedno su priredili rođendansku proslavu svojoj mlađoj ćerki Đini. U jednoj beogradskoj igraonici oni su okupili članove porodice i prijatelje, kao i drugare iz Đininog vrtića, a fotografije koje su osvanule na Jovaninom “Instagram” profilu pokazuju koliko su se lepo proveli, kao i koliko su ponovo bliski.

Pored slike na kojoj pozira sa ćerkom uz svu rođendansku dekoraciju i balone, pevačica je podelila i post sa bivšim suprugom Saletom a u opisu napisala u šaljivom stilu: “A ima i nemirne dece”.

Definitivno, Jovana i Sale nisu samo jedan od onih parova koji zarad sreće dece glume slogu, već su nakon razvoda ostali dobri prijatelji koji gaje poseban odnos.

Izvor: story.rs