Jovana očitala lekciju Darku Laziću: “Jako neodgovorno i nepromišljeno – Normalno da žena hoće da ga ostavi”

|

Pevač Darko Lazić je u toku jučerašnjeg dana priveden zbog kršenja pravila u saobraćaju i vožnje u alkoholisanom stanju, a voditeljka Jovana Jeremić je imala komentar na celu ovu priču.

“Danas ćemo da se bavimo tematikom Darka Lazića. Napomenuću da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18.12.2013. godine i svi smo svedoci tog događaja”, počela je izlaganje za Informer Jovana.

“Ja sam tada davala izjavu i rekla da se nadam da je ovo dobra opomena Darku Laziću da odluči da promeni svoj život iz korena, da promeni stil svog života i da se on kao čovek izmeni na bolje. Međutim, izgleda da sam previše dobronamerna i lakoverna i da verujem da ljudi mogu da se menjaju”, dodala je voditeljka i nastavila:

“Darku to izgleda nije došlo u glavu, nastavio je da živi po starom i to mu svakako u životu neće doneti ništa dobro. Razočarana sam zbog svega ovoga, zato što je Darko dobar čovek, ali jednostavno on je sam sebi najveća karma i opterećenje. Zaista nema smisla ovo što je uradio, jer pre svega on ima društvenu odgovornost jer je poznata ličnost”, istakla je Jeremićeva.

“Uveliko govorim o društvenoj odgovornosti u medijima, o ispravnom sistemu vrednosti koje potenciram u okviru “Novog vikend jutra” na Pinku. Nije ni čudo što supruga hoće da ga ostavi, jer Darko živi tako turbulentan život da je to jako teško ispratiti”, ističe Jovana.

“Ovo je jako neodgovorno, jako nepromišljeno i jako budalasto u svakom smislu. Osuđujem ovakvu vrstu ponašanja! Darko, dozovi se pameti inače će te život prizemiti onako kako će te najviše zaboleti. Pozdrav od Jovane Jeremić”, završila je voditeljka komentar na temu Darka Lazića.

Izvor: pulsonline.rs