Jelka u centru grada na meti podsmeha: “Ovo nema ni na Ali Ekspresu” – Okićena do pola, a još i krivo postavljena (FOTO)

|

Početak novogodišnjih i božićnih praznika uvek su označavale svetlucave i raskošne jelke postavljene po centrima gradova. I dok se tradicionalno zemlje širom sveta utrkuju koja će odneti titulu najlepše jelke, čini se da je Skoplje, obrnulo igricu, ali ne na najbolji način.

Naime, jelka koja je postavljena u glavnom gradu Severne Makedonije postala je pravi hit na društvenim mrežama, najpre zbog svog celokupnog izgleda, a mnogi su primetili da ona nije čak ni nešto prava, zbog čega su je ljudi uporedili sa Krivim tornjem u Pizi.

“Veliki broj turista iz celog sveta počeo je da pristiže u Skoplje da se slika sa krivom jelkom. U hotelima je potrebno više kreveta”, piše u opisu fotografije koja je osvanula na Tviteru.

Kako se vidi na fotografiji, jelka u centru Skoplja zaista nije okićena do kraja. A i okićeni deo nije baš na zavidnom nivou. Komentari ispod raznih fotografija koje su sve do jedne postale hit na internetu ređaju se neprestano.

“Kakvi ljudi, takva i jelka na trgu: siromašna, užasna, ružna na pogled”, “Kriva jelka u Skoplju”, “Ovakve jelke nema ni na Ali ekspresu”, “A ako želite da budete optimisti i pozitivni i da se osećate dobro, pogledajte kakvo je Skoplje. Roditelji vuku svoju decu u tržne centre da vide okićenu jelku”, samo su neki od komentara na internetu.

Izvor: blic.rs