Jelena Janković ne može bez tenisa: Potpuno je posvećena maloj Uni, ali staru ljubav ne zaboravlja – Pogledajte kako izgleda sada

|

Jedna od naših najuspešnijih teniserki, Jelena Janković je veliku popularnost i slavu svojim uspesima stekla širom sveta. Posebnu pažnju privlačio je i njen privatni život koji nikada nije iznosila u javnost, a izgled Jelene Janković često je bio komentarisan.

Otkako se ostvarila u ulozi majke i dobila ćerku sa svojim izabranikom doktorom Brankom Baraćem, jedna od najboljih naših teniserki u istoriji potpuno se povukla iz javnosti, a ne oglašava se ni na društvenim mrežama.

Jelena sa suprugom i malenom Unom živi u Beogradu, gradska dešavanja ne posećuje niti je viđena na nekom javnom skupu, te bi se reklo da je društveni život stavila u drugi plan.

“Jurim za detetom, život se totalno promenio. Više nisam ja prioritet, niti moje obaveze, nego dete. Sad je tako. Zasniva se sve na tome šta njoj treba, da njoj obezbedim negu i brigu, briga o detetu je uvek tu. Trudim se da budem dobra majka, da budem posvećena, ona mi je sada najbitnija. Pogotovo sada kad je mala, prohodala je, sve je zanima, hoće sve da pipa, želi svuda da ide, radoznala je, eto”, rekla je Jelena jednom prilikom.

Upravo iz razloga što privatni život brižljivo čuva samo za sebe i svoje najmilije, pa mediji nisu imali previše uvida u njenu privatnost, mnogima je zapala za oko objava koja je osvanuo nedavno na Instagram profilu jedne mlade teniske nade, koja je imala čast da joj upravo Jelena Janković uruči medalju.

Izvor: story.rs