Jana je najmlađa ćerka Žarka Lauševića: Živi u Njujorku, voli pse i završila je visoke škole – Svi kažu da liči na mamu (FOTO)

|

Naš poznati glumac Žarko Laušević dobio je ogromne ovacije kada se pojavio sa Petrom Božovićem na premijeri filma Radoša Bajića Heroji Halijarda. To je bilo prvo Žarkovo pojavljivanje nakon teške dijagnoze i lečenja, te je na premijeri bilo posebno emotivno.

Žarko važi za jednog od najboljih i najpopularnijih glumaca, ali i najpoželjnijih muškaraca u našem regionu i njemu je skoro sve poznato. Strašna tragedija koju je imao pre oko tri decenije, život fizičkog radnika u SAD, a onda i povratak u Srbiju.

Osim toga, Žarko ima i divnu ljubavnu priču sa svojom suprugom Anitom, koja je veoma cenjena šminkerka u Holivudu. Laušević ima troje dece – sina Dušana i ćerku Asju iz prvog braka sa Majom Laušević, dok sa Anitom ima ćerku Janu.

Jana je najmlađe dete našeg slavnog glumca. Prema poslednjim informacijama koje se mogu naći u medijima Jana je živela u Njujorku, gde je i upisala koledž.

Na društevnim mrežama se predstavila kao neko ko mnogo voli životinje, a na prvom mestu pse. Sada se na Internetu mogu pronaći informacije da je diplomirala na Gradskom koledžu u Njujorku na odseku za medijske komunikacije i marketing zabave.

Jana se bavi odnosima sa javnošću, kao i digitalnim kampanjama za klijente iz različitih sektora. Domaći mediji su u nekoliko navrata istakli da lepa Jana ne voli da se javno eskponira a mnogi primećuju da je lepotu nasledila od mame.

Izvor: glossy.espreso.co.rs