Iznenadićete se kada saznate koliko je Arkan tačno bio stariji od Cece: Zbog godina je morao da traži blagoslov Crkve za venčanje

|

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović bila je u braku sa Željkom Ražnatovićem, sa kojim ima dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Oni su se upoznali davnih devedesetih, a njihova ljubav, a kasnije i svadba, tada je bila glavna tema svih medija.

Zanimljiva je činjenica da je Arkan, kada je sreo Cecu, već bio u braku, ali je ona čvrsto rešila da ga osvoji, te joj prepreku nije predstavljao ni oštar stav roditelja, naročito oca, koji se protivio njihovoj vezi. Ceci nije smetala ni razlika od 22 godine, koliko je bila mlađa od Arkana.

“Rekla sam im da ću se udati za Željka. Mama je rekla: ‘Za Šašića? Divno. On je sjajan momak’. Ćale se u to nije mešao. Samo me je pogledao i rekao: ‘A, Šašić?’ A ja im kažem: ‘Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!’ Ljudi kad nisu popadali. Možda su ranije nešto i načuli, ali su se nadali da će da me prođe. Onda se otac uozbiljio: ‘Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!’ Znala sam da me samo plaši”, prisetila se Ceca početaka svoje najveće ljubavi, i dodala da se na kraju prašina slegla i da je sve bilo u najboljem redu.

Pošto je iza sebe imao dva braka i bio 21 godine stariji od Cece, koja je tada imala 22, Arkan je pre venčanja morao da dobije blagoslov crkve za sklapanje braka. Blagoslov je i dobio, a venčanje održano 19. februara pratilo je 36 domaćih i stranih medija, među kojima je bio i “Njujork Tajms”.

Izvor: espreso.co.rs