Ivana Žigon pojavila se sa sinom i bratom u javnosti: Stevo ima 15 godina i odavno je prerastao majku (FOTO)

|

Za porodicu Žigon se slobodno može reći da je prava umetnička: Stevo i Jelena bili su glumački bardovi, Ivana takođe glumica, brat Nikola je slikar.

Ivanina i Nikolina rođena tetka po majci Božana Jovanović svoj umetnički pečat dala je kroz kostime koje je radila za televizijska i pozorišna ostvarenja, a njoj u čast Ivana je priredila izložbu „Božana – slikar kostima“, koja je otvorena u Muzeju Narodnog pozorišta.

Pomenutoj izložbi prisustvovao je i Ivanin sin Steva, koji je dobio ime po slavnom dedi. Dečak danas ima 15 godina i već sada je primetno viši od majke, a likom neodoljivo podseća na svog oca. Ivana Žigon se na Vidovdan 2006. udala za 11 godina mlađeg Grigorija Brkovića, koji je zbog nje napustio monaški život. Ipak, brak nije dugo potrajao.

“Iako smo se Grigorije i ja rastali pre nekoliko godina, mi smo, zahvaljujući sinu, i dalje porodica. Griša je sve bolji otac. Sada ima svoj teniski klub u Vinči i Stevo tamo uživa sa puno omladine. U svemu čemu ga je otac naučio, od fudbala do šaha, Stevo je perfektan. Polako se navikavam na ulogu majke iz drugog plana, tata je u ovim godinama najvažniji”, izjavila je Ivana u intervjuu za Gloriju.

Budući da je Stevo već duboko zagazio u pubertet, mama Ivana je otkrila kako teku “nezgodni” dani.

“Stefan Stevo je neverovatno duhovit i nesnosno tvrdoglav, ali mu sve oprostim kad ga vidim da čita. Voli da mi odgovori poslovicom, jer zna da će me to razoružati i da ću ga posle takve oštroumnosti pustiti da sa svojim društvom igra igrice i do tri ujutru, što mi naravno ne služi na čast. Ponekad mi se zavrti u glavi kad me okrene oko svog malog prsta, ali se malo utešim kad se setim svog detinjstva”, priznaje glumica.

Izvor: hellomagazin.rs