Ivana Selakov iznela nove detalje sukoba sa Lukasom: “Sve naše projekte sam ja plaćala”

|

Ivana Selakov i Aca Lukas imali su dobru saradnju sve do skora, kada su snimili duetsku pesmu “Svatovi”, čiji je spot sa Jutjuba brzo uklonjen. Usledio je javni obračun – međusobne prozivke ali i prekid dugogodišnje saradnje i prijateljstva.

Pevačica se tada javno oglasila a sada je prilikom jednog TV gostovanja i ponovila da dogovor nije ispoštovan, ali i iznela nove detalje, poput onog da je sve obaveze oko njihovih dosadašnjih saradnji preuzimala na sebe.

“Postojao je dogovor sa njegovim producentom. Ja sam svoju stranu dogovora poštovala maksimalno, kao i do sada. Uostalom, ne bi došlo do četvrte saradnje da nije sve do sad bilo ispoštovano i uspešno. Lukas i ja smo uvek bili u jako dobrim odnosima, poštovala sam ga kao muzičara, pre svega. Na kraju krajeva, koliko je on mene poštovao kao muzičara i osobu, dokazuje i to što je od svih svojih kolega pozvao mene da pevam na njegovoj promociji”, rekla je Ivana i dodala:

“Kad imate duet dogovor mora da postoji, na primer ko će da plati pesmu, ko će da plati spot a ja sam, kao i uvek, sve preuzela na sebe. Sve je bilo dogovoreno i sve je bilo dobro do trenutka kada dogovor od strane producenta nije ispoštovan, tu je nastao haos”, kaže Ivana i otkriva koji deo ugovora nije ispoštovan od strane Lukasa i njegovog menadžera:

“Pustili su pesmu tri dana ranije bez mog znanja, i to na neki Jutjub kanal koji nije bio dogovoren. Znate, kada se dogovorite nešto sa nekim usmeno, mislim, imam i pismeno, dopisivali smo se… Ja jako volim da sve bude precizno. Jako sam ozbiljna kada je posao u pitanju i ne volim kada se neki dogovor ne ispoštuje i baš sam se osećala bezveze. Žao mi je što je publika ostala uskraćena za jednu lepu pesmu i spot”, ispričala je Ivana.

Izvor: pink.rs