Isplivale vrtoglave cifre: Đani samo za svadbu sina potrošio 2 miliona evra – Stan i auto su posebne stavke

|

Pevač Radiša Trajković Đani oženio je svog najstarijeg sina Miloša, a posle crkvenog venčanja u Hramu Svetog Save, uprličena je velika proslava za preko 500 zvanica u jednom poznatom prestoničkom hotelu.

Nakon svadbe, isplivale su vrtoglave cifre koje su se potrošile što na svadbeno veselje, što na poklone, te se dolazi do neverovatnih 4,5 miliona evra.

Mediji su nedavno naveli da su Trajkovići sinu Milošu poklonili stan u Monaku za koji su navodno izdvojili 2,5 miliona evra, a sada se priča da su im poklonili i skupoceni automobil.

Među brojkama našla se i suma novca koju su izdvojili, koju je pevač navodno potvrdio za medije, a ona iznosi vrtoglavih dva miliona evra.

“Đani decenijama dobro zarađuje, peva na privatnim poslovima i jedan je od pevača koji dobijaju najbolji bakšiš. On nije stipsa, trudi se da uživa u lagodnom životu i benefitima koje novac pruža, ali već godinama odvaja novac sa strane kako bi osigurao porodicu”, rekao je izvor za “Alo”, i otkrio da je folker novac iz šteka sada dao sinu za svadbeni poklon.

“Sada se Miloš oženio, dobio je sina i započeo je novi život. Đani i Slađa su odlučili da pruže podršku njemu i snaji i pomognu im u početku samostalnog života, te su im kao svadbeni poklon kupili automobil i stan. Kada se sve zbroji, stan, automobil, svadbena proslava koju su on i Slađa finansirali… Đanija je Miloševa svadba koštala oko 2.000.000 evra! Ne mareći za novac, on je sve vreme čašćavao pevače koji su bili zaduženi za atmosferu, a ni suze nisu izostale”, zaključuje gore pomenuti izvor.

Izvor: alo.rs