Isplivale fotografije Anastasije pored svekrve Olivere Gudelj: Evo prave istine o njihovom odnosu (FOTO)

|

Već neko vreme je tema javnosti da Anastasija Ražnatović nije u dobrim odnosima sa porodicom svog dečka. Imajući u vidu da su majka Nemanje Gudelja, Olivera i sestra Vanja prve uradile krupan korak, te Cecinu naslednicu otpratile sa “Instagrama”, mnogi su mišljenja da su one napravile razdor u ovom odnosu, koji je mogao da bude savršen.

Razlog zašto Olivera i Vanja ne žele kontakte sa Tašom, nepoznat je još uvek jer se niko od aktera ne oglašava javno. Ali animozitet koji gaje prema Anastsiji vidljiviji i komentarisaniji na društvenim mrežama. Tome su doprinele mnoge objave, koje majka Nemanje Gudelja, često postavlja na “Instagramu”.

Do sukoba među znjima kao da je došlo preko noći, pa iako je u početku bilo sve u redu, svedoci smo da se Cecina ćerka uklopila u porodicu Gudelj, sve su glasnije priče da su nesuglasice između nje i majke srpskog reprezentativca nepremostive. Kako su mediji pisali, Tasa se zaista trudila da izgladi situaciju, pa je čak i sa dečkom razgovarala na tu temu, ali majka Nemanje Gudelja je tvrdoglava u nameri da svojim ponašanjem i dalje kvari sreću zaljubljenog para. Čudno je da su njih dve na početku Anastasijine i Nemanjine veze bile bliske, kad je i nastao ovaj “stori” na kom su bodrile poznatog fudbalera na jednoj od utakmica.

Znajući to da je Anastasijin dečko veoma privržen porodici i mnogo vezan za Oliveru, pitanje je vremena, da li će na put ovoj velikoj ljubavi stati zahlađeni odnosi na relaciji Gudelji – Ražnatovići. Sigurno je samo da je Anastasija je ta koja je u ovoj situaciji ispravna, i ona čini sve da izbalansira između svekrve i svoje privrženosti Nemanji.

Izvor: story.rs