Indi više ne krije ljubav: “Zoran je samo moj, emocije postoje od 17. godine” – Pevačica mu dala rok do Nove godine

|

Folk pevačica Indira Aradinović Indi posle mnogobrojnih navoda da je u vezi sa Zoranom Marjanovićem, konačno je priznala istinu o njihovom odnosu. Oni već godinama sarađuju, a Indi je sada otkrila da simpatije prema njemu gaji još od kad je bila maloletna.

“Od njega sam naučila mnogo! Znam ga od 17 godine. Emocije postoje još od tada. Dosta me je savetovao i mnoge stvari naučio i hvala mu”, priznala je Indi priču, pa nastavila…

“Mi smo se poštovali pre svega, pa gotivili. Nismo se nikad emotivno voleli, niti smo se simpatisali, niti smo išta radili što je mimo granica profesionalnosti i odnosa koji je zahtevao vrlo jednu predostrožnost i odgovornost. Na karaju krajeva, bila sam klinka tako da, kako sam rasla sa pesmama, tako sam rasla i sa njima tamo kao osoba, ostalo sve znate, nema šta da pričam”, rekla je Indi.

Indi je progovorila o navodima da je bila ljubomorna na Zoranovu suprugu Jelenu Marjanović.

“Pa zašto bih bila ljubomorna kad sam ja tada imala svoju vezu i svoj život i nisam bila zaljubljena u Zorana u tom trenutku kad je ona imala sa njim život i kasnije brak, ne razumem”, rekla je Indi, pa otkrila da li je sada Zoran samo njen.

“Moraćete to njega da pitate da li je samo moj, ja koliko znam jeste”, rekla je pevačica.

Aradinovićeva ne krije da blista od sreće otkako je sa Zoranom od ljubavi.

“Srećna sam, vidi se po mom osmehu i zalećem se da sve ovo ispadne kako treba i puni smo energije i ideja. Nekako mi se čini da se Zoran vratio u neku svoju, da kažem, energiju koja je tada padala za prvi album ione pesme i eto”, rekla je Indi za “Scandal”.

Pevačica je progovorila i o zajedničkom životu sa Marjanovićem.

“Videćemo kako će funkcionisati ovo, mi smo tek počeli da se zabavljamo, za sada se samo simpatišemo, a da li ćemo da krenemo da živimo zajedno, to ćemo da vidimo, do nove godine bi on stvarno trebalo da imam kapacitet da me zavede i da me slomi”, navela je pevačica za “Scandal”.

Izvor: svet-scandal.rs