Ena ga drži sve vreme: Janjuš se bacio na kovčeg sa bratom Borisom, pa ga zamolio za oproštaj – Majka jedva smirila sinove

|

Mlađi brat Marka Janjuševića Janjuša, Mihajlo, sahranjen je danas na groblju u rodnom Prijepolju. Veliki broj prijatelja i šira porodica došla je da isprati Mihajla na večni počinak. Janjuš i njegov brat posebno teško podnose veliki gubitak.

Janjuš od tuge ne može da dođe sebi, pa se u jednom trenutku bacio na sanduk svog pokojnog brata i počeo da ga moli za oproštaj, pošto već godinama unazad nisu razgovarali.

Dok je Janjuš jecao na grobu pokojnog brata uz njega je bila njegova bivša supruga Ena, koja je preko lica imala crne naočare kojima je krila suze.

Inače, Janjuš je na kraju skinuo svoj sat sa ruke i bacio u Mihajlov grob.

“Miki moj najvoljeniji, evo ti da imaš na onom svetu”, rekao je Janjuš.

U jednom trenutku srednji brat porodice Janjušević slomio se na grobu svog pokojnog brata Mihaila. Boris nije znao šta da radi od tuge, pa je glavu zabio u raku i iz sveg glasa zajecao za bratom koji je izvršio samoubistvo.

Očajna brača su sedela jedan pored drugoga, i dalje ne uspevajući da prihvate činjenicu da njihovog mlađeg brata više nema, a kako se to nalazi u blizini porodičnog doma, nema sumnje da će se tu i zadržati.

Izvor: alo.rs