Duško se debelo namučio za sve što danas ima: Jelena otkrila zbog čega joj je zabranio da govori loše o Kiji

|

Duško Tošić danas je uspešan, slavan, poznat i bogat, ali da bi do toga došao morao je prilično da se pomuči u detinjstvu. Duško je odrastao u Orlovatu, selu pored Zrenjanina. Njegovi roditelji zbog siromaštva nisu imali mogućnosti da mu obezbede pristojno odrastanje, pa su ga poslali u Dom učenika.

“Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju veoma važno. Sad je veoma uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu”, ispričao je svojevremeno njegov otac Milorad Tošić.

Duško nikada nije ni krio da je živeo u Domu učenika srednjih škola “Angelina Kojić – Gina”, gde je proveo 3 godine, i tamo ostvario prve fudbalske korake. Predanim i napornim radom, treninzima na školskom terenu, uspeo je da stigne ovde gde je danas, te svoju decu može naučiti pravim vrednostima. Duško je svojoj porodici obezbedio baš sve što su želeli. Nisu u selu pravili megalomanske kuće i vile, već lepu kuću normalne veličine.

Njegova supruga Jelena Karleuša jednom prilikom se osvrnula na Duškov život, te je otkrila zbog čega joj je on zabranio da loše komentariše Kristinu Kiju Kockar.

“Nemam ništa protiv Kije, ali ima jedna zanimljiva priča. Moram je reći iako nisam planirala. Ispričao mi je Duško, moj muž. Kada sam ja imala žestoke napade na nju, on mi je rekao: ‘Nemoj više da je diraš zato što je njena majka pomagala kad sam ja bio mali i kad sam bio jako siromašan i nisam imao šta da jedem. Njena majka mi je davala ručak u jednom restoranu gde je ona radila’. Tako mi je Duško rekao, živa istina”, ispričala je Jelena u emisiji “Ami G show”.

Izvor: espreso.co.rs