Dugo je gledamo na televiziji, pa mnogi misle da je starija: Evo koliko godina zapravo ima Jovana Jeremić

|

Kontroverzna voditeljka Pinka, Jovana Jeremić gotovo svakodnevno izaziva pažnju javnosti zbog svojih poteza i izjava u javnosti. Nedavno je izjavila da planira da nasledi poznatu kantautorku Marinu Tucaković, te da počinje da piše tekstove za pesme.

Nakon što je diplomirala, Jovana je umesto posla pravnika, počela da radi kao TV voditeljka, pa je na insistiranje njene majke, napustila taj posao, ali je shvatila da u njemu zaista uživa, te se ubrzo vratila, i kao vrlo elokventna ali i atraktivna voditeljka, počela da vodi rijaliti program „Parovi“ na TV „Happy“.

Nakon završetka studija, Jovana je radila jedno vreme kao voditelj-saradnik, te je „izveštavala sa terena“, za tada daleko poznatiju koleginicu Sanju Marinković, a koja je na TV „Pink“ vodila kultnu zabavnu emisiju „Magazin IN“.

Nakon saradnje sa TV „Pink“-om, Jovana se prijavila na konkurs za TV lice koji je raspisao RTS, te je izabrana među čak 17 hiljada drugih kandidata, ali je 2014. godine, ipak odlučila da napusti ovu medijsku kuću, prešavši na TV „Happy“, na kojoj je ostala sve do 2017. godine, i gde je i svoju karijeru „pauzirala“ zbog trudnoće.

Pre nego što je postala „zaštitno lice“ reality-ja „Parovi“, Jovana je na pomenutoj TV „Happy“, vodila informativnu emisiju „Jutarnji program“. Malo ko zna da je voditeljka rođena 25. oktobra 1990. godine i da ima samo 32 godina. Mnogi misle da je starija, budući da je jako dugo gledamo na televiziji.

Izvor: espreso.co.rs