Dragomir je u taksiju zaboravio torbicu sa 1.500 evra: Otišao da prijavi policiji, pa usledile filmske scene

|

Zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji policije u PS Medijana u Nišu, Dragomir Z. iz tog grada uspeo je da dođe do svoje torbice u kojoj je bilo 1.500 evra, a koju je zaboravio u taksiju.

Sve se dogodilo 22. februara. Dragomir se parkirao u centru Niša, u ulici 7. Juli, kada je neko sa terase bacio četku, koja mu je oštetila auto.

“Morao sam kod majstora, na drugi kraj grada. Kada sam ostavio auto, vratio sam se taksijem nazad do centra, ali nisam ni primetio da sam u njemu zaboravio torbicu”, počinje Dragomir svoju nesvakidašnju priču.

Tek nakon izvesnog vremena, kada mu je zatrebalo nešto iz torbice, shvatio je da je nema.

“Odmah sam otišao u policiju, u stanicu u centru grada. Oni su me uputili na PS Medijana, jer se se sve to desilo na njihovoj teritoriji nadležnosti. Tamo je bila dežurna policajka Nešić, koliko sam uspeo da vidim po prezimenu na uniformi, sa još četvoro kolega, čija prezimena nisam upamtio, ali hvala im na svemu”, kaže Dragomir, koga je oduševila policajka Nešić.

“Nešićeva, koja je verovatno vodila celu akciju, počela je odmah da izdaje naređenja, da koordinira, ko šta da radi. Paralelno sa tim i sama je slala snimke, zvala neke bitne ljude, taksi udruženja, auto pijace i ne znam koga sve još. Veoma brzo su našli taksi iz kog sam izašao. Taksista kaže da mu je žena koju je vozio prijavila izgubljenu torbicu i da je svakako nameravao da ode u policiju”, kaže Dragomir.

U torbici je sve bilo na svom mestu, ništa nije falilo. Sve se brzo rešilo zahvaljujući dežurnoj policajki i kolegama u PS Medijana, dodaje Dragomir, srećan zbog epiloga ovog nesvakidašnjeg događaja.

Izvor: kurir.rs