Dok su moji posteri bili na ulicama, jeo sam bajat hleb i tuđe sendviče: Bojan Marović prisetio se početka karijere

|

Pevač Bojan Marović prisetio se početka svoje karijere, koji je bio izuzetno težak i finansijski ali i mentalno. Bojan se još kao student doselio u Beograd 2003. godine, a o tom periodu rekao je:

“Teško mi je Beograd pao kada sam se tek doselio, ali ja sam bio student i završio sam faks i postao sam violončelista sa diplomom, sve je to trebalo izdržati i finansijski i mentalno, ali sam držao do sebe”, priznao je pevač i dodao:

“Pojavljivali su se razni menadžeri, razni neki ljudi, svako je uzeo po malo života, ali ja sam naučio od svakog po nešto, kako treba, a šta nikad ne smeš da postaneš u životu”, otkrio je Bojan, ali niko nije ni mogao da pretpodstavi kroz šta je pevač prolazio na početku karijere.

“Na svim mogućim tržnim centrima je bio moj poster, ljudi su me saletali na ulici, bio sam najtraženiji izvođač, a nisam imao dinara u džepu. Sećam se, dođem sa nastupa i kažu mi sutra ćemo ti dati novac i nikad ga ne dobijem. Kasnio sam da platim kiriju, zagrevao sam bajat hleb toliko puta da bi se zapalio u mikrotalasnoj. Sećam se da sam imao tri meseca oko 40 nastupa, jedan za drugim, a završio sam tako što sam jeo ostatke sendviča drugog čoveka”, ispričao je Bojan, ali ono čime je oduševio publiku jeste njegov prizeman i zdrav stav o materijalnim stvarima.

“Nikad nisam žudeo za skupim stanovima, kolima, već sam želeo da imam novca da bih uložio u muziku. Nikad se nisam bahatio, jer sam tako vaspitan. Tad na početku nisam želeo da sedim po kafićima, nisam izlazio u grad, na nastupe sam nosio knjige, to me je držalo budnim i trezvenim, a ne estradne priče”, završio je Bojan Marović svoju ispovest.

Izvor: blic.rs