Dnevni horoskop za 5. mart 2022: Bikovi, dobro proverite nove poslovne informacije

|

Ovan

Posao: Većina Ovnova danas će dobro izbalansirati neke rekreativne aktivnosti i par vrednih poslovnih dogovora. Ljubav: Ukoliko imate primedbe i razloge za nezadovoljstvo zbog ponašanja partnera, bilo bi pametno da raspravu o tome odložite za neki drugi dan. Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Izbegavajte velika i krupna obećanja, kao i da dobro provere nove poslovne informacije.Ljubav: Na ljubavnom planu vlada prilično dobra atmosfera, pa ćete moći da postojeće partnerske odnose podignete na viši nivo svojim dodatnim angažovanjem. Zdravlje: Moguća nesanica.

Blizanci

Posao: Danas bi trebalo prvenstveno da se posvetite odmorz psihe i glave, mada vas čeka i dodatno mozganje zbog mogućih komplikovanih vesti. Ljubav: Novi signali i prijatne ljubavne vibracije danas bi mogli da dopru do vašeg srca. Bilo bi dobro da povučete i neki konkretan potez. Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Vrlo povoljne okolnosti i rezultate većina Rakova može očekivati, ukoliko danas svoje aktivnosti usmeri ka saradnji sa osobama koje su povezane sa inostranstvom. Ljubav: Miran i opušten dan očekuje vas na ljubavnom planu. Mogli biste negde otputovati. Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Ništa ne forsirajte ove subote, danas je važna ravnoteža između obaveza i odmora. Posvetite se nekom vidu rekreacije, trebaće vam energije za budući period. Ljubav: Ukoliko imate viška vremena i energije valjalo bi da ih usmerite ka ljubavnom polju, jer vas tu čeka par zanimljivih poznanstava. Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Ukoliko je nešto ostalo nezavršeno iz prethodnog perioda, povoljan je dan da to dovršite i ostatak vremena posvetite odmoru. Ljubav: Budite spremni na kompromis ukoliko naiđete na pomalo neosnovane kritike od partnera. Zdravlje: Energija je u padu, dovoljno se odmarajte.

Vaga

Posao: Moguće je da vam pristigne neka zanimljiva poslovna ponuda za saradnju koju vredi razmotriti. Ljubav: Iskoristite povoljne okolnosti i obradujte voljenu osobu nekim izlaskom, može i šoping. Zdravlje: Odlično se osećate.

Škorpija

Posao: Posvetite se nekom hobiju ili uživanju u nekoj sportskoj aktivnosti. To će vam pomoći da se oslobodite stresa. Ljubav: Oni koji su zadovoljni aktuelnim stanjem u svom ljubavnom životu neće imati razloga za brigu, a onima koji bi nešto da menjaju povoljnije okolnosti tek slede. Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Strelac

Posao: Najviše aktivnosti tokom ovog dana većina Strelčeva mogla bi da usmeri ka proširivanju kruga poslovnih saradnika i otvaranju prostora za ambicioznije projekte. Ljubav: Moguće je da vam se udvara osoba iz poslovnog okruženja, koja je dosta starija od vas. Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Ne žurite sa pokretanjem novih ideja i nametanjem svog mišljenja, iako vas očekuje dosta komunikacije danas. Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko ste se odlučili da više pažnje i vremena posvetite osobi koja vam se dopada. Uživajte. Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

Vodolija

Posao: Idealan je dan pred Vodolijama da malo odahnu od obaveza, i posvete se sebi i aktivnostima koje im prijaju. Ljubav: Iznenadite voljenu osobu nekim poklonom ili nekim drugim znakom pažnje. Treba vam više zajedničkih i opuštajućih trenutaka. Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Ribe

Posao: I ovaj dan može doneti Ribama dobre rezultate, samo uz dosta rasute energije na obaveze koje ih očekuju. Ljubav: Inicirajte neko lepo ljubavno dešavanje danas. Iznenadite nečim partnera, budite veseli i dobro raspoloženi. Zdravlje: Grlo vam je osetljivo, izbegavajte gazirane napitke.

Izvor: stil.kurir.rs