Dnevni horoskop za 30. april 2022: Pripadnici pojedinih znakova ovog meseca imaće pune novčanike

|

Ovan

Danas će vam se desiti nešto što niste očekivali. Na polju posla morate spremiti rezervni plan. Nestabilan odnos sa partnerom i njegovo nedosledno ponašanje stvaraju dilemu. Mogući problemi sa kožom.

Bik

Može doći do aktiviranja starih problema. Imate podrsku planeta kada je reč o nesuglasicama sa partnerom. Sledi harmonizacija vašeg odnosa. Problem sa urogenitalnim sistemom.

Blizanci

Imate šansu da ostvarite svoje originalne ideje. Sada je za to pravi trenutak! Ljubavna avantura sa osobom koju možete upoznati na putovanju ili preko prijatelja. Muči vas nesanica.

Rak

Postići ćete odlične rezultate na jednom poslu koji dugo radite. Očekuje vas pohvala i priznanje. Imate problem sa voljenom osobom ali i ukućanima, ne razumeju vas. Potrebno je da unosite veću količinu vode.

Lav

Pred vama su konfliktne situacije, budite diplomata. Konfliktnu situaciju imate i u vezi s partnerom. Reč je o krizi poverenja. Probavne smetnje. Rešite se brze hrane.

Devica

Pred vama je značajan poslovni sastanak. Očekuju vas pohvale za postignute rezultate, kao i unapređenje. Smeši vam se početak emotivne veze sa jednom osobom koju poznajete sa posla. Unosite vitamine.

Vaga

Imataćete problem na poslu, neko od kolega želi da zauzme vašu poziciju. Uspešno ćete prevazići nesuglasice s voljenom osobom. Izvor svega je njegova nesigurnost.

Škorpija

Danas ćete započeti novi posao. Novo poglavlje na ljubavnom planu, a pri tome nije isključeno da to bude upravo sa jednom vašom bivšom ljubavi. Variranje pritiska.

Strelac

Danas se u vašem životu završava jedan, a počinje novi posao. Pred vama je romantično veče s partnerom koje će učinite da popravite ranije narušeno poverenje. Problemi sa alergijom.

Jarac

MOrate pažljivo donosite odluke i činiti poteze. Smeši vam se finansijsko unapredjenje. Obnavljanje veze sa bivšom ljubavi budi neke stare dileme. Bolovi u kolenima.

Vodolija

Na poslovnom planu čeka vas uspeh u saradnji sa inostranstvom. Pred vama je novčani dobitak. Moguća je ljubav na prvi pogled sa osobom u znaku Lava ili Vage. Nervoza, napetost.

Ribe

Imate šansu da uspostavite izuzetno unosnu poslovnu saradnju. Moguće je potpisivanje ugovora. Vaš partner pokazuje ljubomoru, jer mu ne posvećujete dovoljno pažnje. Posetite lekara.

Izvor: stil.kurir.rs