Dnevni horoskop za 27. mart 2022: Blizanci, smeši vam se sreća na svakom polju

|

Ovan

Danas može doći do burnih reakcija na poslu.Sačekajte malo pri donošenju važnih odluka, verovatnoća je velika da ćete napraviti grešku. Slobodne Ovnove očekuje zanimljiv susret sa osobom u znaku Device ili Bika. Promena vremena loše utiče na vas.

Bik

Planirate poslovni biznis, obratite pažnju da saradnike. Postoji velika mogućnost da obnovite vezu sa osobom iz prošlosti. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa veoma privlačnom Vagom. Krećite se više.

Blizanci

Uspeh je pred vama! Takodje i finanskijska situacija je odlična. Moguć je početak nove ljubavne veze sa osobom koju poznajete preko posla. Pred vama je burna ljubavna avantura. Nervozni ste.

Rak

Danas vas čeka veoma naporan dan. Najveći problem može biti problematičan poslovni saradnik. Za slobodne Rakove početak nove emotivne veze.

Lav

Današnji dan može obeležiti neki pravni problem. Pripremite se da upotrebite plan B. Odlična saradnja sa kolegama iz inostranstva. Lavovi koji su u braku prolaze kroz krizu. Muči vas glavobolja.

Devica

Pred vama je dobra poslovna saradnja sa osobom u znaku Jarca i Bika. Između vas i voljene osobe već duže vreme postoji jedan ozbiljan problem. Današnji dan vam to najbolje može pokazati, jer između vas može doći do velike svadje. Problemi sa kičmom.

Vaga

Sva ulaganja koja ste planirali za danas odložite. Postoji mogućnost neplaniranih izdataka. Svidjate se jednoj osobi na poslu koja je u krugu vaših nadređenih. Moguća je dilema kako da se postavite u toj situaciji.

Škorpija

Očekuju vas poslovni pregovori koji će vam oduzeti puno energije. Ako ste u vezi doći će do svadje. Bolovi u nogama i kolenima.

Strelac

Pred vama je poslovna ponuda od osobe u znaku Lava ili Ovna. Ovaj period može obležiti ljubavna priča sa strancem. Očekuje vas uzbudljiva avantura na putovanju. Promenite režim ishrane.

Jarac

MOguće su prepreke na poslu, ali to će vam dati motivaciju da još više uspete i prevazidjete sve probleme. Ljubomorne scene između vas i partnera očekuju vas danas. Slobodne Jarčeve očekuje početak veze sa jednim Rakom.

Vodolija

Vodolije, očekuje vas uspeh na poslu. Opasnos vreba za one Vodolije koje su u tajnoj vezi, moguće je da ćete biti otkriveni. Moguća je glavobolja.

Ribe

Očekuje vas rad na novom projektu. Finansijska situacija je sve bolja. Muči vas nešto u vezi i stalno imate želju da to menjate.

Izvor: stil.kurir.rs