Dnevni horoskop za 20. februar 2022: Rakovi, posle dužeg vremena novčani dobitak

|

Ovan

Imaćete priliku da da završite posao od velikog prioriteta. Studenti koji danas polažu ispit imaće uspeha. Privlači vas jedna osoba na poslu, ali postoje okolnosti koje vas sprečavaju da joj priđete. Zdravlje dobro.

Bik

Brine vas nestabilna atmosfera na poslu. Moguće je da će doći do odredjenih promena u vezi sa promenom radnog mesta. Vaš odnos sa voljenom osobom prolazi kroz kratkotrajne nesuglasice. Međutim, ubrzo sledi pomirenje.

Blizanci

Sastanak sa šefovima proteći će uspešno i doneće vam brojne pohvale za postignute rezultate. Idealan je trenutak da sada tražite povišicu. Izlazak u grad doneće vam jedno lepo poznanstvo.ž

Rak

Ovaj dan obeležiće potpisivanje ugovora i zaključenje veoma važnog posla. Posle dužeg vremena čeka vas novčani dobitak. Na ljubavnom polju situacija je komplikovana. Svidja vam se jedna osoba sa posla iako ste zauzeti. Dobro razmislite.

Lav

Poboljšanje novčane situacije, pa čak i vanredni dobici sa neočekivane strane obeležiće današnji dan. Očekuju vas uspešni pregovori. Vaš odnos sa voljenom osobom ušao je u fazu zahlađenja. Nervozni ste.

Devica

Danas vas čeka jedna iznenadna svadja sa kolegom i kašnjenje novca koji vam je preko potreban za dalje poslovanje. Morate spremiti plan B. Danas možete upoznati osobu koja će vas zaintrigirati. Zdravlje solidno.

Vaga

Napete okolnosti na poslu i loši kolegijalni odnosi mogu vam pokvariti raspoloženje. Zauzmite neutralan stav i pravite se da nista ne vidite. Sumnjate u vašeg parntera. Potreban vam je odmor.

Škorpija

Škorpije koje su nezadovoljne svojim poslom ovog dana mogu odlučiti da stave tačku na isti. Zvezde vam pružaju podršku za promenu posla. Smeši vam se jedna tajna ljubavna veza. Nervozni ste.

Strelac

Morate se prilagoditi poslu i onome što se od vas traži. Na ljubavnom planu moguće su ljubomorne scene i svadja. Zdravlje solidno.

Jarac

Promene u načinu poslovanja i nove metode rada u potpunosti će promeniti vaše uslove. Proširenje kruga vaših dužnosti na poslu. Zbližićete se sa osobom koja vam je do sad bila prijatelj.

Vodolija

Sledi naporan razgovor sa šefom jer se vaši stavovi mogu veoma razlikovati. Neko od kolega želi vašu poziciju. Slobodne Vodolije mogu da uđu u ljubavnu avanturu sa osobom u znaku Lava.

Ribe

Poslovanje sa inostranstvom može naići na probleme zbog nadredjenog koji je problematičan. Neočekivani troškovi. Kriza poverenja između vas i voljene osobe može uzdrmati veš odnos ovog dana. Moguće su ljubomorne scene.

Izvor: telegraf.rs