Dnevni horoskop za 2. maj 2022: Ovnovi, ne iskušavajte strpljenje partnera – Lavovi, prihvatite kompromis na poslu

|

Ovan

Uvek postoji neka mogućnost da ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Ali, niste dovoljno ubedljivi kada odgovarate na nečija provokativna pitanja. Ne iskušavajte strpljenje partnera. Prihvatite njegovu ideju bez suvišnih pitanja.
Dobro se osećate.

Bik

Imate dobru “priču” ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na videlo. Sukob sa jednom osobom, može da preraste u neprijatnu situaciju ili gubitak. Uzdržite se od “poziranja” ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom. Opustite se.

Blizanci

Neko Vam nudi dobru poslovnu priliku, ali zauzvrat očekuje Vašu servilnost ili odredjenu protivuslugu. Nema potrebe da u Vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni podcenjivati nečije intelektualne ili praktične sposobnosti. Sacuvajte zajedničko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje. Prijaće vam san.

Rak

Neko pozitivno utiče na Vaše raspoloženje i aktivnost. Postoji osoba koja Vas podstiče na kreativne promene. Ne oklevajte pred novom prilikom, pokažite da u Vama postoji dobra volja. Uradite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu. Moguća prehlada.

Lav

Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite odredjeni kompromis. Izbegavajte ekstremno ponašanje i preteranu razmetljivost pred saradnicima. Preosetljivo reagujete na razne sitnice, postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Problemi sa sinusima.

Devica

Ponestaje Vam smisao za diplomatijom, kada se suočavate sa osobama koje osporavaju vaše sposobnosti. Bitno je da prećutite situacije, koje mogu da se shvate ili tumače na pogrešan način. Ako vas neko uporno kritikuje to možda predstavlja dobru temu za razmišljanje ili preispitivanje, ali ne i povod za raspravu.

Vaga

Ili promenite svoje ponašanje ili prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Nemojte dozvoliti da Vas neko kažnjava zbog različitih propusta.
Partneru fali samopouzdanje, a Vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču. Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkom odmoru.

Škorpija

Nestrpljivi ste ali dodatna inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate. Ako želite da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare. Učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.

Strelac

Svesni ste svojih mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i postavite prioritete. Ne izigravajte emotivnu ravnodušnost i ne koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom. Moguća glavobolja.

Jarac

Previše ishitreno donosite procenu o novoj situaciji na poslovnom planu ali dobijate podršku okoline. Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla. Raspoloženi ste za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na vaš poziv i želi da Vam ugodi. Dobro se osećate.

Vodolija

Pogađa Vas nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Ipak, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat. Ponekad treba isključiti razum, postoji osoba koja Vam jako prija. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje. Prijaće Vam više sna.

Ribe

Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovne interese, ali Vi vešto izbegavate nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da Vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh, nego kriterijumi koje koriste Vaši saradnici. Prećutkujete važne detalje o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što Vam pripada. Prijaće Vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com