Dnevni horoskop za 17. april 2022: Ovnovi, pustite da se neke stvari dogode slučajno

|

Ovan

Ove dane provodite u razmišljanju i pravljenju planova za budućnost. Ne razmišljate previše, odmorite se i pustite da se neke stvari dogode slučajno. Uživaćete sa voljenom osobom. Zdravlje solidno.

Bik

Danas je dan za odmor, pa se opustite i spremite za radnu nedelju koja je pred vama. Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu čekaju vas prijatna iznenadjenja. Zdravlje dobro.

Blizanci

Danas ćete biti vrlo raspoloženi za razne aktivnosti, ali na prvo mesto stavite odmor i opuštanje. Ova nedelja može doneti lepu priliku za novo poznanstvo u polju ljubavi. Zdravlje odlično.

Rak

Rakovi, danas vam predstoje važni porodični razgovori i dogovori. Morate uživati sa najbližima. Recite šta osećate voljenoj osobi. Biće vam uzvraćeno višestruko. Zdravlje solidno.

Lav

Danas je pravi dan za sumiranje rezultata i utisaka. Pre nego što napravite planove za budućnost konsultujte se sa nekim. Očekuju vas prijatno iznenadjenje na polju ljubavi. Zdravlje solidno.

Devica

Device, vi ste toliko kreativni da vam ni nedelja neće proteći bez ikakve zanimacije. Višak slobodnog vremena i energije mogli bi da iskoristite da vreme provedete sa voljenom osobom. Zdravlje odlično.

Vaga

Vage, morate da sagledate realnije stvari koje vas okružuju. Razmislite i pokušajte da preuzmete kontrolu u polju ljubavi . Imate priliku da uspete u svojim namerama. Zdravstveno se osećate dobro.

Škorpija

Današnji dan provedite u odmoru, trebaće vam snage za naredni period. Pokažite dovoljno razumevanja i strpljenja za drugu stranu. Probajte da budete opušteniji. Fali vam sna.

Strelac

Ne brinite ako niste završili sve obaveze. Nedelja je, dan odmora. Opušteno ponašanje vam je potrebnona polju ljubavi, posebno ako imate nešto napetiju situaciju iz prethodnog perioda.

Jarac

Većina Jarčeva danas ima velike šanse da sve obaveze završe na vreme, a opet ostave dovoljno vremena i za preko potreban odmor. Uživajte u ljubavi i pažnji koju dobijate.Muči vas alergija.

Vodolija

Poslovno polje vas ne brine. Sve je u vašim rukama. Na polju ljubavi potrebno je da malo više vremena posvetite voljenoj osobi.

Ribe

Fali vam energije. Danas iskoristite dan za fizičku aktivnost. Stalno se prepirete sa partnerom. Pokušajte da izbegnete svadje. Pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.

Izvor: stil.kurir.rs