Dnevni horoskop za 15. jul 2022. Škorpije, izbegavajte loše navike i brzopletost

|

Ovan

Ljubav: Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune zajednička očekivanja. Posao: Saradnici očekuju da delujete snalažljivo. Važno je da rangirate poslovne dogovore po stepenu važnosti i isplativosti. Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intiuciju.

Bik

Ljubav: Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume. Raduje Vas osmeh zadovoljstva na partnerovom licu. Posao: Delujete opterećeno različitim obavezama, tako da Vam nedostaju diplomatski maniri pred saradnicma. Zdravlje: Prijaće Vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Blizanci

Ljubav: Pažljivije slušajte i analizirajte partnerovu poruku. Nemojte ignorisati nečije reči. Posao: Ponekad je teško priznati poraz, ali to je prvi korak koji vodi ka psihološkom olakšanju. Zdravlje: Izbegavajte impulsivne reakcije.

Rak

Ljubav: Između Vas i partnera provejava nepoverenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše. Posao: Nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da ispunite određene uslove i da promenite poslovnu taktiku. Zdravlje: Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na Vaše raspoloženje.

Lav

Ljubav: Nepotrebno igrate »dvostruku ulogu« u društvu voljene osobe. Uporno pokušavate da prikrijete neke događaje. Posao: Ukoliko se Vaši poslovni ciljevi ne poklapaju sa zajedničkim interesima, promenite svoju prvobitnu strategiju i prihvatite razumnu orijentaciju. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu ili na bolju zaštitu.

Devica

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u svoja osećanja ili reči koje izgovora voljena osoba. Delujete isuviše strogo. Posao: Neko Vam nameće različite obaveze. Izbegavajte javnu raspravu i situacije koje Vas dodatno zamaraju. Zdravlje: Prijaće Vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Vaga

Ljubav: Sreća je potencijalno na Vašoj strani, postoji osoba koja Vam poklanja iskrena osećanja. Važno je da napravite dobar izbor. Posao: Delujete nesmotreno i dozvoljavate nekom da razotkrije Vaše poslovne namere. Svakom se dešava omaška. Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas psihički potresaju.

Škorpija

Ljubav: Reagujete razdražljivo, preterivanje u izlivima osećanja i novi zahtevi deluju iritirajuće na voljenu osobu. Posao: Ponekad treba imati dovoljno profesionalne mudrosti i prećutati različite komentare u susretu sa saradnicma. Zdravlje: Izbegavajte loše navike i brzopletost, usporite svoj ubrzani ritam.

Strelac

Ljubav: Sve češće počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe. Posao: Jasno Vam je da mnoge stvari izgledaju drugačije u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

Jarac

Ljubav: Sačuvajte emotivnu inspiraciju i dobro raspoloženje za osobu koja ima važnu ulogu u Vašem životu. Posao: Imate dobar predosećaj i dovoljno energije da ostvarite svoje zamisli. Budite za korak ispred drugih. Zdravlje: Potrebna Vam je dobra volja.

Vodolija

Ljubav: Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Nepotrebno izazivate nečije negodovanje i nezadovoljstvo. Posao: Ako ste opterećeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o poslovnim prilikama. Zdravlje: Prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

Ribe

Ljubav: Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Posao: Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Zdravlje: Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.