Dnevni horoskop za 15. april 2022. Vage, nalazite se u emotivnom neskladu

|

Ovan

Ljubav: Ukoliko Vam je stalo da ulepšate odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije. Posao: Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje rešenje. Stoga, nemojte zatvarati oči pred činjenicama. Zdravlje: Važno je da neko uživa u Vašem prisustvu i da se raduje Vašim idejama.

Bik

Ljubav: Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i uzavrelih emocija. Neko Vas izaziva na emotivnu reakciju. Posao: Najbolje se osećate kada sve držite pod strogom kontrolom i kada se potvrđuju Vaše poslovne procene. Zdravlje: Prijaće Vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Nalazite se u osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« ili situacije koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe. Posao: Strogo ocenjujete nečije ponašanje i situacije na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Rak

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančan sluh i široke vidike kroz zajedničke planove. Posao: Zadržite profesionalnu distancu, pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Zdravlje: Prijaće Vam više sati dobrog sna, opustite se.

Lav

Ljubav: Voljena osoba ima dobre namere, ali ne uspeva da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili da vidite. Posao: Ne verujete u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije. Predostrožnost može da Vas zaštiti od pogrešnih poteza. Zdravlje: Izbegavajte obaveze koje Vas suviše zamaraju.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom važno je da tačno definišete svoje emotivne želje i spektar interesovanja koja imate. Posao: Neko u Vama podstiče sumnju. Ipak, previše diskrecije sa Vaše strane ostavlja negativan utisak na okolinu. Zdravlje: Prijaće Vam nečija blizina ili naklonost, kao pozitivan podsticaj.

Vaga

Ljubav: Nalazite se u emotivnom neskladu. Više Vam smeta partnerova euforija, nego osećaj lične dezorijentisanosti i emotivna nesigurnost. Posao: Ako Vam je stalo da sačuvate svoje poslovne interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama. Zdravlje: Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Škorpija

Ljubav: Neko Vas dodatno zabrinjava svojim ćudljivim ponašanjem. Osećate »pokajanje« zbog susreta sa jednom osobom. Posao: Izbegavajte nove sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Zdravlje: Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Strelac

Ljubav: U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost deluje zbunjujuće na voljenu osobu. Posao: Ukoliko Vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posledicama. Zdravlje: Budite pažljiviji u saobraćaju i izbegavajte stresne situacije.

Jarac

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas neko zavarava. Potrebni su Vam bolji kriterijumi pri izboru novog društva ili zabave. Posao: Osećate negativno raspoloženje u krugu saradnika, sačuvajte prisebnost u susretu sa osobom koja podriva Vaš poslovni status. Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.

Vodolija

Ljubav: Planirajte susret sa jednom dragom osobom, za koju Vas vezuju prijatne uspomene i topla emotivna nota. Posao: Nemojte dozvoliti da poslovne neprijatnosti utiču na Vaše raspoloženje. Zdravlje: Kontrolišite svoju impusivnu prirodu.

Ribe

Ljubav: Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak. Posao: Suočavate se sa novim komplikacijama. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima. Zdravlje: Uživajte u lepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.