Dnevni horoskop za 14. avgust 2022. Rakovi, za vas posebno sledi faktor iznenađenja

|

Ovan

Ljubav: Pažnje i lepih gestova nikada dovoljno za zajedničku sreću. Slobodno uživajte u lepim stvarima. Posao: Dogovor sa jednom mlađom osobom obećava zajednički dobitak, poslovni uspeh ili zadovoljstvo. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se bliska osoba oseća zapostavljeno, izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti. Upotrebite svoje skrivene adute. Posao: U određenim situacijama reagujete na osnovu prvog impulsa. Bez obzira na nove poslovne nesuglasice, ne obazirete se na različite komentare. Zdravlje: Prijaće Vam odmor i psiho-fizička relaksacija.

Blizanci

Ljubav: Imate utisak da voljena osoba ne razume Vaše namere. Svako od Vas je »priča za sebe«, sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem. Posao: Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rešavate pitanja od zajedničkog interesa i da delujete dovoljno efikasno. Zdravlje: Poveravanje i razgovor imaju pozitivan uticaj na Vaše psihičko stanje.

Rak

Ljubav: Primećujete da partner lukavo i vešto ignoriše Vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke. Posao: Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvek postoji faktor iznenađenja. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Lav

Ljubav: Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje, pred osobom koja dobro poznaje Vašu ćud i karakter. Posao: Delujete vešto u poslovno-finansijskim dogovorima, ali ni Vaši saradnici nisu naivni. Zdravlje: Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Devica

Ljubav: Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji Vas dodatno udaljavaju od voljene osobe. Posao: Pažljivije birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Diplomatska nota postaje neizbežna, naročito kada za to postoji dobar poslovni interes. Zdravlje: Potrebna Vam je bolja psihološka ravnoteža, opustite se.

Vaga

Ljubav: Počinje da Vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu. Posao: Ponekad je teško prepoznati tim koji pobeđuje i stranu koja gubi. Zbunjuju Vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče. Zdravlje: Izbegavajte stresne i naporne situacije.

Škorpija

Ljubav: Neko određuje pravila ponašanja, a Vama preostaje da se pomirite sa »zadatom ulogom«. Naravno, to Vam se ne dopada. Posao: Neko Vam predlaže neobičnu ideju ili lagodniji način poslovanja. Nema razloga da se ponašate nadmeno ili rasipno u susretu sa saradnicima. Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i naporne obaveze.

Strelac

Ljubav: Partner dobro prepoznaje Vaše namere, bez obzira na pozu ili emotivnu igru koju igrate. Ne možete prikriti istinu. Posao: Neko pokušava da Vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi Vaše saznajne vidike u različitim pravcima. Zdravlje: Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Jarac

Ljubav: Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Posao: Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, stoga nemojte dozvoliti da neko menja Vašu. Zdravlje: Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Važno je da se osećate prijatno u krugu porodice. Osećaj poverenja ili bliskosti u Vama budi neku skrivenu snagu. Posao: Mnoge stvari na poslovnoj sceni izgledaju drugačije nego što ih predstavlja neko od saradnika. Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbegavajte nezdravu hranu.

Ribe

Ljubav: Ne možete da promenite nečije mišljenje ili odluku. Nema potrebe da izgovarate »teške reči« pred voljenom osobom. Posao: Očekujete pozitivan odgovor u rešavanju nekih spornih situacija. Važno je da procenite najbolji trenutak za poslovnu akciju. Zdravlje: Prijaće Vam neka omiljena zabava, kao recept za dobro raspoloženje.