Đoletovu ćerku ismevaju na Tviteru zbog autorskih prava: “Da sam ja Beba Balašević, uveo bih putarinu kroz ulicu Jovana Cvijića”

|

Mlađa ćerka kantautora Đorđa Blaševića, Jelena Beba Balašević, suočava se sa osudom javnosti zbog akcije zaštite prava na lik i delo njenog oca. Ona i njena porodica obračunavaju se sa onima koji, po njihovom mišljenju skrnave zaostavštinu čuvenog kantautora, što je podelil javnosti te su pale uvrede i ismevanja.

Iako se ona svojevremeno obratila javnosti, objasnivši kako je upravo njen otac bio taj koji je još 2017. godine tražio da se zaštiti ono što je ostavio i što će ostaviti iza sebe, i da njihova akcija nema veze s novcem, osude ne prestaju a ima i duhovitih i ironičnih komentara na Tviteru.

Jedan Tviteraš osvrnuo se na ulicu u kojoj je Đorđe čitav svoj život proveo i opisao u pesmi:

“Ja da sam Beba Balašević, uveo bih putarinu za kroz ulicu Jovana Cvijića”, napisao je jedan od onih koji se protivi odluci Balaševićeve ćerke, dok su se u produžetku nizali slični komentari, a neki su se čak podrugljivo pitali da li će porodica Panonskog mornara uskoro početi da sankcioniše i pogled u pravcu njihovog doma.

Beba nije mogla da prećuti, pa je na sve to ostavila sledeći komentar:

“Ta zlobna i nakazna priča da je nama do para nešto baš jako nema veze sa logikom. Ima veze samo sa pohlepom, zavišću, pomerenim vrednostima i licemerjem. Pun mi je inboks srca, molbi da sredim ulaznice, potpise i fotke od likova koji mi sada pišu da sam… Da ne lajem. To će oni već. I ispod ovog posta”, napisala je Jelena Beba Balašević.

Izvor: story.rs