Đoković pobesneo na ljude iz svog boksa: “Svi ste nule” – Ivanišević mu uzvratio: “Igraj, makni se od lopte”

|

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković danas se na čuvenom “Foro Italiku” u Rimu takmiči protiv Holgera Runea iz Danske za plasman u polufinale Mastersa u Italiji. Novak nije bio zadovoljan kako se razvija meč protiv Holgera Runea u četvrtfinalu mastersa u Rimu.

Izgubio je prvi set, imao je problema sa bolovima u laktu zbog čega je potražio medicinski tajmaut gde mu je ukazana pomoć u vidu leka protiv bolova, a prekoputa sebe imao je razigranog Danca.

Kada je tako, Novak redovno traži veću interakciju sa svojim boksom, a prvi na udaru je naravno, njegov trener Goran Ivanišević.

“Koučing ovakav, ovakav koučing…Ovakav!”, besno je vikao Đoković prema boksu, pokazujući nulu Ivaniševiću, ali ne samo njemu:

“Svi! Konfuzija… Stalno, svi ste u konfuziji, svi”, vikao je teniser.

Đokovićev trener je uzvratio što je bolje mogao:

“Koji ti je… Igraj, igraj, igraj, makni se od lopte…”, vikao je iz Novakovog boksa hrvatski stručnjak i nekadašnji grend slem šampion, a kako je sve izgledalo možete videti OVDE.

Novak je u drugom setu stekao brejk prednosti, ispustio ga, pa opet bio veoma blizu za osvajanje deonice jer imao 0:30 na Runeov servis kod 5:4. Ali, kiša je prekinula meč, koji je nešto posle 15.30 nastavljen.

Izvor: espreso.co.rs