Devin je Miroslava poslednji put video kao jednogodišnji dečak: Tada mu je Ilić dao poklon koji i dan-danas nosi

|

U intervjuu koji je pre nekoliko godina dala za “Kurir” Mirjana Antonović je otkrila da se Miroslav veoma radovao dolasku njihovog dečaka, a onda je usledio obrt, pa je vanbračni sin Miroslava Ilića oca video kao jednogodišnji dečak.

U to vreme mali Devin bio je presladak dečak koji je umesto prezimena Ilić dobio Antonović, a život mu je krenuo u potpuno drugom smeru.

“Kad sam saznala da sam trudna, bio je iznenađen kao i ja. Hteo je da bude fer prema Gordani i deci, da ih obezbedi, pa da traži razvod. Kako mi je stomak rastao, bio je sve srećniji. Znali smo da će biti sin i on je želeo da se zove Kristijan. U Australiji me je iznenadio prstenom, a svog menadžera Branka Stojnića zamolio da nam bude kum. Planirali smo zajedničku budućnost posle njegovog razvoda”, ispričala je Mira, a onda je sve krenulo potpuno drugačije od planiranog.

“Devin je trebao da se rodi pod imenom Kristijan Ilić. Kasnije sam mu promenila ime u Devin, a kad sam se udala, moj muž mu je dao svoje prezime Antonović. Dete je raslo, a Miroslav se javljao sve ređe i na kraju je prestao da zove”, otkrila je Mirjana a zatim prepričala susret malog Devina i Miroslava Ilića.

“Poslednji put je video sina kad je imao 18 meseci. Našli smo se u „Interkontinentalu“. Kupio je zlatan lančić s krstićem i stavio detetu oko vrata. Devin i dan-danas nosi taj krstić. To je jedina stvar koju je Miroslav podario svom detetu. Nakon nekoliko godina pozvao nas je još jednom. Pitala sam ga kad je pušten iz „zatvora“. Nije više zvao”, priseća se Mira koja je Devinu istinu o ocu otkrila tek 2008. godine.

Izvor: story.rs