Detalji tuče Partizana i Reala koji su svima promakli: Legendarni fudbaler Madriđana smirivao Pantera – Jedan košarkaš nije učestvovao u skandalu

|

Utakmica Real Madrida i Partizana prekinuta je minut i 40 sekundi pred kraj zbog opšte tuče na terenu. U nezapamćenom haosu učestvovali su svi igrači oba tima, kao i stručni štab, što u napadu i pesničenju, što u razdvajanju sukobljenih strana. Ipak, postoji jedan čovek koji je uopšte nije mešao i ceo događaj je posmatrao sa strane.

U pitanju je Rudi Fernandez. Korisnici društvenih mreža koji su detaljno pregledali snimak tuče izdvojili su košarkaša Reala kao “glas razuma” i izrazili nevericu da nije učestvovao u tuči.

Između svega što se desilo, mnogi su primetili jedno poznato lice koje je stalo u kadar kada su svi pokušavali da smire aktere ovog sukoba. Kevinu Panteru je najpre pritrčao Dante Eksum, da bi posle toga, pored terena ustao i legendarni napadač Real Madrida Raul koji je u njegovom pravcu vikao i pokušavao da smiri situaciju, što se može videti na snimku OVDE.

Evroliga je kasno noćas potvrdila pobedu Partizana i vođstvo u seriji od 2:0, ali i najavila da će u roku od 24 sata biti donete odluke o kaznama.

Izvor: telegraf.rs