Darko se još uvek nije dozvao pameti: Napravio novi prekršaj i sve javno objavio – Pljušte kritike na mrežama

|

Folk pevač Darko Lazić je u poslednjih devet godina napravio 16 prekršaja u saobraćaju. Nakon poslednjeg, koji se dogodio pre oko dve nedelje, Darko je, čini se, odlučio da se napokon dozove pameti i ne čini to više.

“Iskreno se kajem zbog svih prekršaja koje sam napravio, obećavam da mi se to više neće ponoviti. Pogrešio sam, ali šta ću, živ sam čovek. Sada sam svestan da takve stvari više ne smeju da mi se događaju kako ne bih ispaštao ni ja, a ni neko drugi u saobraćaju”, rekao je pevač pre samo dve nedelje.

Darko je novčano kažnjen sa 200.000 dinara, a pored toga dobio je i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, a za prekoračenje brzine mora da plati još 10.000 dinara.

Darko je novčano kažnjen sa 200.000 dinara, što je maksimalna kazna koja može da se dobije za vožnju pod dejstvom alkohola i droge. Pored toga, dobio je i zabranu upravljanja motornim vozilom na godinu dana, a za prekoračenje brzine mora da plati još 10.000 dinara.

Međutim, folker se očigledno još uvek nije dozvao pameti, budući da je na svom storiju objavio snimak dok se vozi sa prijateljem, a mnogima je odmah zapalo za oko da nije vezao sigurnosni pojas, kao ni vozač. Ovakvo ponašanje razbesnelo je korisnike društvenih mreža, pa su se nizali negativni komentari na račun pevača.

Izvor: kurir.rs