Da li je on razlog što je Jelena Dokić povukla potez o kome svi pričaju: Ovo je Tin – Rastali su se posle 18 godina

|

Ovih dana mediji bruje o nekadašnjoj našoj teniserki Jeleni Dokić. Ona je, prema sopstvenom priznanju u veoma teškom psihičkom stanju, što je umalo rezultiralo vrlo lošim ishodom. Jelena se dugo bori i sa viškom kilograma, a suočavala se i sa kritikama na račun svog izgleda, što joj je dodatno oslabilo samopouzdanje.

Jelena je 18 godina bila u vezi sa Bikićem, bivšim hrvatskim teniserom, što njen otac Damir nikada nije mogao da joj oprosti. Početkom godine raskinula je vezu za koju su svi verovali da će trajati večno i da će imati srećan kraj, ali život je napisao drugačiji scenario.

“Posle skoro 19 godina, Tin i ja smo doneli odluku da svako krene svojim putem. Nekad se neke stvari jednostavno dese, ljudi se razdvoje, i ovako je najbolje. Molim vas da se suzdržite od negativnih komentara o nama u ime 18 i po godina koje smo proveli zajedno, a posebno ću zamoliti da ne komentarišete bilo šta na nacionalnoj ili verskoj osnovi. To nema nikakve veze sa našom pričom, niti je ikad imalo”, ispričala je Jelena u svojoj ispovesti, kada je još imala snage da se bori sa gubitkom.

“Lagala bih kada bih rekla da sam dobro, ali daću sve od sebe da se oporavim i izlečim. Sve sam uložila u ovu vezu, celu sebe, svoje srce i dušu. Borila sam se do kraja, svim silama, ali ovog puta to nije bilo dovoljno. Nadam se i verujem da postoji još sreće i ljubavi koje me negde čekaju. Teško je, i boli. Povređena sam, izgubljena i trenutno se sve svodi na pokušaje da se uopšte ujutru podignem iz kreveta i stanem na noge. Moraću ponovo da učim da hodam, pre nego što budem mogla da potrčim u susret novoj ljubavi. Ali, sve ulažem u proces isceljenja”, ispričala je tada Jelena.

Međutim, ona je svojom izjavom nedavno iznenadila javnost i zabrinula sve koji je vole. Srećom, svoju ideju nije sprovela u delo i svi se nadamo da će iz ovog teškog perioda izaći još jača.

Izvor: hellomagazin.rs