Čuvam starce i čistim stanove da deci donesem hleb: Ispovest pevačice zapanjila Srbiju

|

Anica Milenković bila je popularna krajem osamdesetih i početkom devedesetih. Pojavila se sa hitom “Lančić” i preko noći postala velika zvezda, a onda se odjednom povukla iz javnosti.

Anica je u Ameriku otišla 2007. godine na turneju i tamo je ostala. U svojoj ispovesti za domaće medije, otkrila je da je čuvala starije ljude kako bi uspela da prehrani decu.

“Ja sam neko ko nikada ne kuka nad sudbinom. Nikada nisam imala muškarce sa parama, uvek sam u sebe ulagala sama. Imam dvoje dece, ćerkicu Barbaru i sina Filipa, kojima sam najpotrebnija sada kada rastu. Prošla godina je bila odlična za pevanje. Onda je zbog situacije odjednom sve stalo”, započela je pevačica.

Anica ne krije da se morala prilagođavati novonastaloj situaciji, ali i da se ne libi nikakvog posla.

“Pošto sam u Floridi, ovde dosta ljudi ima kuće i stanove koje izdaju ljudima iz celog sveta. Ja sam te kuće održavala. Plaćena sam bila za to da sređujem i čistim tuđe stanove, kuće. Održavala sam banke, tamo bila supervizor. Hvala bogu, odlična sam u tome i za istog čoveka radim već tri godine. Kako su stala putovanja, a i moje svirke, morala sam više da zaradim za svoju decu, pa sam počela da radim sa starim ljudima”, otkriva pevačica.

U svojoj ispovesti otkrila je detalje posla kojim se bavila da bi prehranila decu, dodavši da joj ništa ne pada teško.

“Te ljude treba presvlačiti, te ljude treba kupati, većina njih nije sposobna, stari su, bolesni. Ja sam uvek imala da se okrenem poslu koji će mi doneti hleb u kuću za moju decu. Ponosna sam na sebe što mogu svakakav posao da radim. Ja sam odrasla na selu, čuvala sam koze, ovce. Muzla sam krave. Radila sam sve što se radi na selu”, ispričala je pevačica, i zaključila:

“Ne stidim se ovoga što radim, a nema ni potrebe. Moja deca imaju sve što im je potrebno. Svi misle da je kod pevača sve samo sjaj i glamur, da je sve markirano. Mene ne impresionira novac, vile, brendirana garderoba, mene to više ne ispunjava. Rad sa starima je veoma emotivan posao. Naučila sam koliko je njima malo potrebno da budu srećni. Stisak ruke, da ih pomiluješ po kosi. Ja sam pronašla sreću. Nemam ni blizu onoga što sam imala, ali sam sada srećnija”, ispričala je Anica u svojoj ispovesti.

Izvor: telegraf.rs