Ćerka Marka i Milice Kon trpi vršnjačko nasilje: “Jedan je drži, drugi je udara pesnicama” – U školi kažu Zakon je takav

|

Voditeljka “Braka na neviđeno”, Milica Kon koja sa suprugom Markom Konom ima dvoje dece, u specijalnom izdanju emisije “Amidži šou” posvećenom tragičnim događajima koji su Srbiju zavili u crno i potresli čitav region, otkrila je da se njena sedmogodišnja ćerka susrela s velikim problemima u osnovnoj školi.

Voditeljka je umalo zaplakala kada je ispričala da je njena ćerka žrtva vršnjačkog nasilja u školi, a detalji koje je otkrila u emisiji kod Amidžića ostavili su sve u šoku.

“Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada, posle ove tragedije, isplivala su sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se škola bavi time, o kojoj normalni pričamo?! Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj, nego svima”, ispričala je voditeljka jedva zadržavajući suze i dodala:

“U državnoj školi oni kažu: ‘Zakon je takav’. Nama su ruke vezane. Ja sam po struci pravnik, ali nisam kompetentna u toj grani prava. Nastavnice otvaraju bolovanja i beže. One nemaju autoritet. Imamo dete koje dolazi s nožem u školu i to se zna već dugo, a ne može mu niko ništa, jer mu je otac advokat”, pričala je Milica drhtavim glasom.

Izvor: mondo.rs