“Celo nasledstvo su dali sinu, nek im on nosi prezime” – Voditeljka opisala situaciju u porodici: Burno, sa lažnim osmesima

|

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević često se šali na svoj račun, te su ljudi navikli da je gledaju pozitivnu i nasmejanu. Međutim, i ona iza osmeha ima probleme sa kojima se susreće, a jednom prilikom progovorila je o porodičnim odnosima i otkrila da oni nisu toliko dobri.

Natašu je jednom koleginica oslovila njenim devojkačkim prezimenom Miljuš, a ona ju je prekinula i istakla da više voli prezime svog supruga, te je dodala da nije emotivno vezana za svoje devojačko prezime.

“Nisam emotivno vezana za to prezime, meni je okej da budem Aksentijević i ja sam već 10 godina Aksentijević, otkako sam se udala za svog muža. Da su mi ti roditelji nešto dali u nasledstvo, pa da kaže čovek, ajde da se njihovo prezime zadrži. Oni imaju tog sina što su njemu sve dali, pa nek’ im on nosi prezime, ja neću”, odsečno je rekla tada Nataša u emisiji “Grand magazin”.

Navela je da od svojih roditelja naišla na nerazumevanje.

“Ništa na tu temu mi nije jasno. Pokušavam da opravdam svoje roditelje svim i svačim, pa i našom sredinom, mentalitetom, običajima… I samo dolazim do nerazumevanja svega što mi se dogodilo”, rekla je voditeljka za Stori.

Na pitanje kakvi su odnosi između nje, njenih roditelja i brata, Nataša je odgovorila:

“Kao i većina porodičnih odnosa kod Srba, burni, s lažnim osmesima i uz treskanje vratima”, iskreno je odgovorila Nataša Aksentijević.

Izvor: kurir.rs